Dedurizatoare casnice

Home / Dedurizatoare casnice

Dedurizatoare casnice

Prin instalarea unui dedurizator la intrarea in casa Dvs., apa dura trece prin rezervorul cu rasina care extrage calciul si magneziul din apa. Atunci cand rasina este saturata cu ionii de calciu si magneziu, aparatul efectueaza in mod automat o auto-curatire denumita regenerare: o solutie concentrata de ioni de sodiu trece prin rasina inlaturand ionii de calciu si magneziu iar acestea sunt apoi evacuate la canalizare. Acest strat de rasina este regenerat periodic si este gata de a crea din nou apa dedurizata.

Aparatul cu un singur rezervor de rasina a fost creat pentru a produce apa dedurizata iar pentru durabilitate, numarul de componente a fost mentinut la minimum. Vana de control patent EcoWater are rotorul acoperit cu Teflon® pentru a creste durata de viata a acestuia si a componentelor cu care vine in contact. Design-ul a fost conceput pentru a nu avea componente metalice in contact cu apa, iar circuitele electronice au punctele de control protejate.

Caracteristici:dedurizatoare casnice
– Produsul se montează la intrarea apei în casă;
– Funcţionare controlată de un microprocesor, afişat pe un display electronic;
– Regenerare în funcţie de volumul de apă consumat, prin calcule statistice;
– Rezervor de sare uscat, folosindu-se doar cantitatea de apă necesară dizolvării unei anumite cantităţi de sare riguros calculată;
Nu are piese metalice care să se corodeze sau oxideze din cauza apei.

Echipamentul va poate oferi următoarele date:
– consumul de apă instantaneu, mediu zilnic şi total de la punerea în funcţiune;
– capacitatea de tratare disponibilă până la urmatoarea regenerare;
– avertizare dacă în rezervorul de stoc sare cantitatea disponibilă este scăzută;
– posibilitatea introducerii / modificării valorii durităţii apei de alimentare;
– in cazul întreruperilor accidentale de curent, setările echipamentului se păstrează în memorie, fără a fi necesară reprogramarea echipamentului.

Producator ECOWATER