Dedurizatoare industriale

Home / Dedurizatoare industriale

Aceste sisteme se folosesc pentru consumuri şi debite mari de apă, precum restaurante, hoteluri sau pensiuni.

Sunt disponibile în variantele: Simplex, Duplex, Triplex şi Quadplex.
Variantele multiple putându-se utiliza în urmatoarele configuraţii:

Paralel imediat: – toate unitatile furnizează apă dedurizată în acelaşi timp. Când oricare dintre unităţile de dedurizare a atins maximul de capacitate, iese imediat din funcţionare, se regenerează şi apoi reintră în sistem.
Paralel întârziat: – Toate unităţile furnizează apă dedurizată în acelaşi timp. Când oricare dintre unităţile de dedurizare a atins maximul de capacitate, va rămâne în funcţionare până la momentul programat pentru regenerare.
Alternativ imediat: – Tipic, o unitate se afla în stand-by până când o alta unitate care furnizează apă dedurizată se epuizează. In acest moment unitatea care era în stand-by este pusă în funcţiune şi cea epuizată este trecută imediat în regenerare. Când regenerarea este completă unitatea este trecută ca rezervă în poziţia de stand-by, până când o alta unitate se va epuiza şi cea regenerată va lua locul acesteia în sistem.
Alternativ întârziat: – Una sau mai multe unitaţi pot fi menţinute in stand-by. Când sistemul detectează atingerea unui debit maxim, « de vârf », pre-stabilit prin programare, una sau mai multe dintre unitaţile menţinute în stand-by sunt trecute în funcţionare. Când se înregistrează o scadere a debitului de apă dedurizată necesar la consumator, una sau mai multe unitaţi sunt regenerate (după caz) şi trecute în poziţia de stand-by până la atingerea unui nou debit « de vârf »
.

Producator ECOWATER